OM koncepciónk - Ügynökségünk - Webpro Agency
+36 1 707 7007
+36 70 295 85 90

OM koncepciónk

Az online koncepció során az örök körforgásra törekszünk. A marketing, a kommunikáció, a fejlesztés és az elemzés egységeit úgy rendezzük, hogy azok minden esetben a legoptimálisabban jelenjenek meg a cége életében.

Mi már előre gondolkodunk és úgy tervezzük meg a folyamatokat, hogy azokhoz előzetes ROI számításokat végzünk és ezt a későbbiekben is alkalmazzuk. A marketing során mindenképpen az a célunk, hogy a lehető legkisebb befektetéssel a lehető legnagyobb megtérülést érjük el Neked!

A legfontosabb, legszerteágazóbb és sokak számára titokzatos fogalom az online marketing. Aki nem ismerős ebben a közegben, az nehezen boldogul. Ekkor lépünk mi színre a sokéves tapasztalatinkkal. Mi tudjuk, hogy mit és hol kell előkészíteni, mikor és milyen közegben kell a marketing kommunikációs eszközeit beizzítani. Főként az egészségügyi szolgáltatások területén nagy a konkurenciaharc, ahol egy jól megtervezett folyamat nagyon sokat számít.

Ismerjük az online adta lehetőségeket, professzionális szinten kezeljük a Facebook kampányokat. Nemzetközileg elismert igazolásunk van arról, hogy a Google Adwords szakértői vagyunk. Ha online kampányról van szó, akkor nekünk forródrótunk van a Google központjába. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink havonta több milliós kampányait többszörös megtérüléssel kezelhetjük.

Nálunk a kulcsszó és tartalom összhangba hozása, a SEO optimalizált weboldal elkészítése rutin. A kihívást abban látjuk, hogy minden hónapban emelhessük a bevételed. Csak néhány azok közül, amit mi online marketing terén végzünk:

És mindezt minden hónapban értékelve, összesítve, elemezve, dokumentálva. Ha nem szeretnél kimaradni, akkor még ma keress minket, mert egyre több a munkánk és még Neked is szeretnénk profi munkát végezni!

hívj vagy írj

+36 1 707 7007 Küldés

Facebook az életünk része. Nem csak a miénk, a Tiéd és az ügyfeleidé is! Mi ezt kihasználjuk!

A legnagyobb videó megosztó előnyeit kevesen használják ki. Pedig a videók megosztásán túl hirdetni és reklámozni lehet vele, sőt a google is szereti. Egyedi marketingre idális. Mi pedig ezért szeretjük.