background

Harsfa-etterem.hu

Willingstorffer Krisztián
2020. október 12.

A régi malomból lett Hársfa étterem a kulináris élvezetek tárháza hagyományos magyar fogásaival és az ezekbe a fogásokba vitt modernizált újításokkal; egészen 1994 óta várja vendégeit. Közös munkánk során az elsődleges szempontunk az volt, hogy egy több, mint húsz éve virágzó étterem egy hozzá méltó online felülettel is kell hogy rendelkezzen.
A Webpro Agency a Hársfa Étterem weboldalának megtervezésekor a hagyományt és a modern megjelenést igyekezett ötvözni, sajátos, letisztult színvilággal, hogy az itt prezentált fogások igazán érvényesülni tudjanak.
A Hársfa étterem napi szinten újításokkal áll elő, ezt pedig a Facebook oldal kezelés által a Webpro Agency teszi közzé. A Hársfa Étterem csapatának fontos, hogy folyamatosan kommunikáljanak vendégkörükkel, nekünk pedig fontos, hogy ezt egy egységes és esztétikus vizuális nyelvezettel egészítsük ki. Ezért törekszünk az igényes és grafikailag professzionálisan kivitelezett munkák publikálására legyen szó akár egy heti menü étlapjáról, akár az isteni fogások bemutatásáról!

Weboldal

Facebook oldal