background

Arculattervezés

Arculattervezés folyamata:
Vállalkozásodnak még nincs kiforrott arculata, vagy az aktuális arculatát már elavultnak érzed, végre elszántad magadat az arculat váltásra?

“Mindig helyezd előtérbe a vevőt, még akkor is, ha ez látszólag jövedelemcsökkentő döntéssel jár! Hosszú távon ez a nyertes stratégia.”

Jeff Bezos

Arculatod nagyot fog szólni!
Csemegézz kedvedre a legegyszerűbb arculatterv sablonjainkból a legkomplexebb céges arculat elemeinkig vagy válassz specifikusan számodra kialakított premium arculattervezés szolgáltatásaink közül. A testhezálló arculat tervezés elkészültével a lehető leghamarabb indíthatod el a kampányaidat igényes, minden típusú projecthez illő és magával ragadó arculattervvel.
Megtervezzük számodra az ideális arculatterv koncepcióját, létrehozzuk, készre pofozzuk a vállalkozásod logóját, weboldalad, reklámanyagaid, szórólapod, plakátjaid és speciális kívánságaid.

Arculattervezés – Logó tervezés
Az arculatterv szerves részét képező logó tervezés folyamán arra törekszünk, hogy elképzeléseid alapján létrehozzunk egy olyan vizuális megjelenést a vállalkozásod számára, amelyet végigviszünk az összes profilodon. A hangsúly az összhangon van, az ideálisan kialakított arculatterv, név, logo, illetve minden arculati elem minőségén, amelyet képviselsz.

Kérd ki a szakmában sok éve tevékenykedő és széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkező grafikusaink véleményét a tervezés kezdetétől egészen az arculat kiforrásáig! Szakembereink tudják, hogy nem grafikus vagy, hanem saját szakmai területedben utazol! Hagyd ránk az arculat tervezés folyamatát!

Névadás
Olyan egyszerű és magától értetődő neveket használnak a legsikeresebb brandek, nem igaz?! Sokszor pedig épp az egyértelműt a legnehezebb észrevenni. Az arculatterv során ezen döntésben kínálunk számodra segítséget, hogy vállalkozásod egyedi márkanevével és arculatával az élvonalba kerüljön.

A marketingháborút velünk megnyered!
A Webpro Agency online marketing ügynökség. Több éves kutatásainkat és tapasztalatunkat alapul véve kidolgoztunk a végfelhasználók igényeire optimalizált kérdőívet, amely igazán kiemelkedő módszerrel méri fel kívánságaid az arculat tervezés kezdetétől egészen a gyümölcsöző közös munka során. Csapatunk nagyon fontosnak tartja az arculat tervezés során azt, hogy valóban megismerjünk téged és az elképzeléseidet. Éppen ezért minden ügyfelünk számára előre kidolgozott és személyre szabott szolgáltatáscsomagot készítünk az arculatterv során. Ahhoz, hogy az arculatterv leginkább simuljon elképzeléseidhez, a közös munka kezdetekor egy kérdőív kitöltésével mérjük fel, pontosan mik is az elvárásaid, hogyan szeretnéd vevőkörödet megszólítani.

“Megtalálni a következő nagy sikert nem könnyű. De a lehetőség megvan rá, és érdemes nyitott szemmel járni.”

Anatole France
“Az amatőrök elismerést akarnak. A profik pénzt akarnak keresni.”
Alan Greenspan

A siker kulcsa a kommunikáció
A személyesség és a hitelesség nálunk főszerepet kap. Leendő ügyfelünkként személyre szabott és sokrétű kérdésből álló adatlap kitöltésével optimalizáljuk vállalkozásod végfelhasználóink igényeit.

Nagyon büszkék vagyunk ezen módszerünk sikeres működésére, hiszen az ebből származó adatokkal egyszerűbbé válik a jövőbeli kommunikáció a céged által képviselt értékek, a vásárlóid és persze nem utolsó sorban köztünk, hiszen a sikeres közös munka alapja a sikeres kommunikáció.

Valós sikereket tudsz elérni
Azon dolgozunk nap, mint nap, hogy az ügyfeleink minél sikeresebb és kreatívabb cégeket vezethessenek. 

A sok éves ügynökségi tapasztalattal rendelkező csapatunk szakmai tudásának és ambícióinak keveredéséből mára olyan ügyfelek bizalmát tudhatjuk magunkénak, akik ránk bízták többek között a teljes arculattervezés folyamatát, mint az; Adaste, Village Garden, Aquasol Hotel, Home Vision vagy a Platan Garden Balaton. Nézz körül további arculat tervezési referenciáink között!

Kinek van szüksége arculat tervezésre?
A leendő vásárlód elsősorban a vállalkozásod arculati megjelenésével fog találkozni, az alapján ítéli meg, böngészik-e tovább vagy inkább a Te oldaladon marad és az általad képviselt minőséget választja-e! A személyre szabottan megkomponált arculatterv segítségével, a stílusosan és esztétikusan kialakított formák, színek és tipográfia összhangjának kivitelezésével, akár pár hét leforgása alatt, a több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink közreműködésével az arculattervezés során valósággá formáljuk számodra álmaid imázsát!

Abban hiszünk, hogy az arculat, amit vizuálisan képviselsz, igenis égjen bele az emberek tudatába! Az igényesen és személyre szabottan kialakított arculatterv pedig pont ezt a hatást éri el a vásárlóidban! Fontosnak tartjuk az egységes vizuális megjelenést, projected időtartamától függetlenül! Ez természetesen nem jelenti azt, hogy az évek és az ízlés múltával ne fejlődne céged képi világa, csak éppen átalakítjuk számodra a modernebb és változatosabb arculat érdekében.

“A konkurencia élénkíti az üzletet. Egyesek csak akkor veszik észre, mit akarnak, amikor már nem lehet az övék.”

Kerstin Gier

“Az amatőrök elismerést akarnak. A profik pénzt akarnak keresni.”

Alan Greenspan

Névadás
A vállalkozásod indulását megelőzően kulcsfontosságú kiválasztanod azt a márkanevet, az arculatterv mellett, ami végigkíséri az induló céged fejlődési szakaszait. Lehetőséget kínálunk számodra arra is, ha elúsznál a névadás folyamán, megálmodjuk a veled leginkább harmonizáló márkanevet, ami a vállalkozásod védjegyéül szolgál majd a piacon.

Kiforrott domain stratégiánknak köszönhetően, természetesen gondoskodunk arról is, hogy az online térben védhető és maradandó nevet képviseljen ingatlanfejlesztési cégneved.

Gondolkozz hosszútávon, válassz márkanevet okosan!

 

Ez csak pár vonal… Hiszünk az egyszerűség és a kevesebb néha több erejében, azonban amiért a pék süti a kenyeret, vagy az ingatlanfejlesztő értékesíti sikeresen a házakat, úgy az ingatlanok alaprajzainak tervezése a grafikusok reszortja. Éppen ezért vállalkozásod arculatterv készítését bízd grafikusainkra!
Az agyunk tudatosan és tudattalanul is összekapcsolja a szimbólumokat azok jelentéseivel. A logó ezért is képezi kiemelten fontos részét a marketingstratégiádnak és persze nem győzzük hangsúlyozni, hogy az arculatod szerves eleme.

A nagyágyúk észreveszik a kókler munkát, hagyd ezt a kispályásokra!

Milyen vizuális szolgáltatásokat kínálunk számodra?
Kampányod méretéhez igazodva, számos – a mihamarabbi elindulást támogató arculat tervezési stratégiát fókuszba állító – előre kialakított arculatból válogathatsz.

Természetesen egyéni igényeid megvalósításában is a rendelkezésedre állunk, legyen szó különleges arculatterv készítéséről, weboldalról, különböző stílusokról, színvilágokról, tipográfiáról, logórol melyek keveredésétől lesz összetéveszthetetlen a vállalkozásod arculata a versenytársaidéhoz képest.

Az egyedien kialakított arculatodnak pedig már csak a képzeleted szabhat határt!

Válassz minket az arculatod egyediségért a tervezéstől az arculatig!

“A konkurencia élénkíti az üzletet. Egyesek csak akkor veszik észre, mit akarnak, amikor már nem lehet az övék.”

Kerstin Gier