background

Beszámolók és elemzések

Beszámolók és elemzések vállalatodra szabva. A piaci életben a versenytársak közti különbség a tudatos törekvésen áll vagy bukik!

A Webpro Agency csapata különösen fontosnak tartja a folyamatos tájékoztatást Feléd, hiszen biztos és hiteles információból lehet építkezni. Beszámolónk tartalmazza az előző időszakokban elért konverziókról, a kampányköltésről való információkat, a brand kampányod alakulásának folyamatát, annak korábbi sikerességét és amennyiben ez nem kielégítő, akkor megvizsgáljuk, hol bukott el, hol kéne még csiszolni.

beszámolók és elemzések

Úgy gondoljuk a sikerek megosztása is kulcsfontosságú, a minél sikeresebb és nagyobb elérést elérő kampányok generálása ugyanis magasművészet és ehhez a Te segítségedre is szükségünk lesz. Ne aggódj, a dolgok oroszlánrésze ránk marad, Neked annyi lesz a dolgod a gépezetben, hogy nem kontárkodsz bele! Ez nem vicc, milliós bevételeid úszhatnak el, vagy épp szállhatnak a zsebedbe!

Személyre szabott piaci elemzések

A személyre szabott piaci beszámolók és elemzések minden hónapban Számodra lesznek elkészítve riport forájában. A beszámolóban rávilágítunk az elért sikerekre, a kampányköltésre, a Google Ads, az Analitycs és a SEO által generált kampány eléréseidre….

Üzleti tanácsadás

Minden üzleti elemzésvégén felállítunk Neked egy konklúziót, amely tartalmazza azokat a lehetséges lépéseket, amiket az eddig generált üzleti mutatóid alapján elérhetsz a jövőben. Az üzleti tanácsadás keretein belül rávilágunk olyan új lehetőségekre, mint plusz kampány futtatása optimalizált oldalakon és közönségnek, a kampányköltés átcsoportosítása ideálisabb területekre, piaci rések lehetősége. A legjobb eredményekre törekszünk és ehhez professzionális eszköztárunkat használjuk fel. Mindez elengedhetelen egy sikeres vállalkozás online marketing kampányához, és mi ezt számodra biztosítjuk. A brandépítés, arculattervezés, hirdetés és egyéb szolgáltatásaink elengedhetetlen alapköve a piacelemzés és tájékoztatás.

Most jön a legjobb rész: a beszámolók és elemzések számunkra magától értetődő és hozzátartozik a közös munkánk sikeréhez.  Neked nem kerül semmibe!

Leszámolunk a zsákutcákkal!