background

Brand kampány

Mi az a brandépítés?
A legegyszerűbb megfogalmazással élve márkaépítést jelent. Ez így még mindig elég tág fogalom, ássunk mélyebbre! Ahogy a márkaneved berobban az üzleti világba az utána következő hirdetési kampányok és az erőteljes brandépítés fogja meghatározni a jövőbeli folyamatos forgalomnövekedés mértékét. A brandépítés célja a márkanév ismertségének elősegítése és ennek segítségével a konkurencia legyőzése, állandóan új ügyfelek szerzése, a régiek megtartása, esetlegesen a versenytársak vevőkörének átcsábítása és saját ügyfélköröddé tétele. Mindez elég specifikusan hangozhatott most Számodra, azt sem tudod merre kapj, hogyan is fogj ehhez hozzá.

Segítünk! Olvass tovább és megtudod hogyan néz ki nálunk egy sikeresen felépített márkaépítés!

“Mindig helyezd előtérbe a vevőt, még akkor is, ha ez látszólag jövedelemcsökkentő döntéssel jár! Hosszú távon ez a nyertes stratégia.”

Jeff Bezos

A siker kulcsa
Ha már eljutottál idáig az olvasásban, valóban komoly terveid vannak ingatlanfejlesztési vállalkozásoddal és rájöttél mennyire fontos a brandépítés!

Mint ahogy azt már biztosan tapasztaltad, hazánkban kevés súlyt fektetnek a valódi brandépítésre, inkább a jószerencsére bízzák egy-egy márka befutását. Azonban ahhoz, hogy a potenciális vevőköröd Téged tudjon ténylegesen és kimutathatóan is választani egy erős brand kampányt kell felhúznunk ingatlanfejlesztési vállalkozásod köré. 

Milyen eszközöket használunk brandépítésre?
Mielőtt belekezdünk a brandépítésre alkalmas online marketingeszközök előnyeinek ismertetésébe, nagyon fontos kiemelnünk azt, hogy a túlzott mennyiségű reklám rövid távon lehet hatásos, de hosszútávon mindenképp káros lesz vállalkozásod számára. Hiszünk az egyszerűség és a kevesebb néha több erejében, vagyis légy türelmes vásárlóiddal, egy lakásvásárlás bizony komoly elköteleződés, de segítségünkkel hamarabb meggyőzheted érdeklőidet a vásárlásról

Google Ads kampánykezelés

A célunk nem más, mint az, hogy a weboldalad minél jobb elérést generáljon, minél előrébb kerüljön a weboldal keresési listában, sőt, felkerüljön az első helyre! Ahhoz azonban, hogy ez megvalósuljon, az előzetes piackutatás után a weboldal szövegét a Google algoritmusaihoz kell igazítani. Erre az embert próbáló feladatra bevetésre készen állnak kiváló AdWords kezelő szakembereink!

A Google kiváló konfigurációinak, a pontos célzás és a megfelelő szűrési beállítások garanciát jelentenek arra, hogy a célközönség és a célok felállítása után elérhető az optimális media-mix összeállítás, ami során el tudjuk kerülni a meddőszórást, vagyis azon emberek elérését, akik nem tartoznak az érdekeltségi körökbe.

Esetlegesen, ha valamelyik konkurencia a márkaneved felhasználásával szeretné saját vállalkozását, mi arról azonnal kapunk értesítést és azonnal kezeljük, mind a Facebook, mind a Google keresési listában.

“Megtalálni a következő nagy sikert nem könnyű. De a lehetőség megvan rá, és érdemes nyitott szemmel járni.”

Anatole France
“Az amatőrök elismerést akarnak. A profik pénzt akarnak keresni.”
Alan Greenspan

Facebook hirdetéskezelés

Ahogy a Google hirdetéseinek kezelése, úgy a Facebookon való hirdetéskezelés is külön művészet. Persze, csak ha sikeres. Felmerülhet benned, vajon mitől lesz sikeres a branding kampányod.

A sikeredhez értenünk kell és up-to-date-nek kell lennünk a Facebook hirdetéseinek frissülésével, a trendek változásával és természetesen pontosan ismernünk kell célközönséged, akit célzunk.

Ha  mindez és az általad kért specifikus kívánságok megvannak, tapasztalt marketing szakembereink elvégzik helyetted a hirdetések megtervezését összeállítását és az oldalra helyezést.

Youtube hirdetéskezelés

Ne feledkezzünk meg a hazánkban még mindig gyerekcipőben járó, ámbár égetően fejlődő platformról, a Youtube-ról sem. Ahogy tűnnek el a televíziót használó tömegek, úgy csoportosulnak át ezek az emberek az internet legelterjedtebb videóböngészőjére. Használd ki ezt a lehetőséget is, ne maradj le az itt jelenlévő közönségedről!

További lehetőségeid a velünk történő Brand építésre:

– PPC Kampány audit
– Instagram hirdetéskezelés
– Landing Page készítés és kezelés

Segítünk, hogy márkaneved legyen az élen!