background

Egyedi weboldal fejlesztés

Egyedi weboldal fejlesztés ingatlanprojectek részére!

A kontár munka már messziről szúrja a szemet, mi a kellemes nézelődést kínáljuk az általunk fejlesztett weboldalakra látogató vásárlóknak!

Ingatlanfejlesztési vállalkozásodnak még nincs kiforrott weboldala, vagy az aktuális weboldal webdesign-ja már elavult, és végre elszántad magadat a weboldal fejlesztésre?

“Mindig helyezd előtérbe a vevőt, még akkor is, ha ez látszólag jövedelemcsökkentő döntéssel jár! Hosszú távon ez a nyertes stratégia.”

Jeff Bezos

Egy vállalkozás elindulásakor elengedhetetlen a tökéletes online jelenlét és a megnyerő weboldal.
Már biztosan találkoztál azzal a problémával, amikor eszedbe jutott, milyen jó lenne egyet hűsölni a tengerparton, na de melyiken és hol szállnál meg, ja és mivel mennél oda?
Az erős online jelenlét és weboldal elérés a vállalkozások összes szegmensében vízválasztó.
Ha csak nem szájhagyomány útján hallottál már korábban egy megfelelő üdülőparadicsomról a horvát tengerparton, az alapján fogsz dönteni, melyik apartman, nyaralóövezet hirdetéseinek a weboldal linkjét fogja Számodra elsőként feldobni a kereső, mennyire lesz egyedi a webdesign és a honlap tartalma.

Egyedi weboldal készítés

Most, hogy gondolatban már a horvát a tengerparton sütteted a tested, kanyarodjunk vissza az üzleti világba! A weboldal készítés, láthatod tehát, hogy mennyire fontos. Már biztosan elképzeltél valamilyen színvilágot, hangulatot, stílust, az ingatlan vállalkozásod számára, amit szakképzett grafikusaink és szakembereink megvalósítanak neked az egyedi weboldal készítés során.


Nagyon fontosnak tartjuk minden ügyfelünkkel a személyes kapcsolattartást és ismertséget, ami a Te és szakembereink között létrejövő közös és sikeres munka alapja. Weblap készítés és webfejlesztés során a Tőled kapott elképzelések és tervek alapján megálmodjuk a Számodra tökéletes weboldal tervezetét, a megfelelő arculati tervezés, logó és reklámanyag mellett.

Az egyedi weboldal készítés, webdesign és weboldal fejlesztés hármasának harmóniája

Egyedi weboldal fejlesztés ingatlanfejlesztőknek?
Speciálisan Neked!

Ingatlanfejlesztőkre specializált ügynökségünk már több, mint 10 éve foglalkozik egyedi weboldal fejlesztéssel. A rengeteg online marketing kampány és befektetett kemény munka meghozta a gyümölcsöző eredményét, méghozzá csaknem 1000 lakás sikeres értékesítésének formájában.

“Megtalálni a következő nagy sikert nem könnyű. De a lehetőség megvan rá, és érdemes nyitott szemmel járni.”

Anatole France
“Az amatőrök elismerést akarnak. A profik pénzt akarnak keresni.”
Alan Greenspan

A jól megtervezett weblap ügyfeleket hoz, az eddigieket megtartja és ingyen reklámot is biztosít Számodra, azonban ehhez szükséges a weboldal folyamatos karbantartása! Szakembereink hozzáértő keze munkája alatt az aktuális weblap minőségi weboldallá formálódik a trendek folyamatos figyelésével, a naprakész stratégiáink és a folyamatosan bővülő technikai tudásunk segítségével.

Weboldalad megérdemli, hogy folyamatosan fejlesszük!

Weblap fejlesztés kedvező áron
Elégedetlen vagy a mostanival, elszántad magadat a minőségi weblapfejlesztésre? Minden vállalkozás, főleg a Te ingatlanfejlesztési vállalkozásod, megérdemli a minőségi weblapot! A kedvező árú weblap fejlesztés mellett állandó reklámfelületet is biztosít vállalkozásod számára a folyamatosan karbantartott weboldal. Miért ne fejlesztenél?

Az egyedi grafikai tervezés és webdesign
Az egyedi weboldal fejlesztés mellett külön figyelmet fordítunk az egyediségre a grafikai tervezés és webdesign során is. A profin és megnyerően kialakított weboldal grafikai tervezése a honlapon tartja vásárlóidat, akik a minél hosszabb ideig tartó nézelődés közben végül vásárlásra is elszánják majd magukat. Ez elég kecsegtetően hangzik így, nem igaz?

Csapatunk a nyugati-trendek lendületével, egyedi megközelítéseivel és sokéves tapasztalattal felfegyverkezve készen áll arra, hogy együtt magunk mögött hagyjuk versenytársaid a fáradhatatlanul rohanó üzleti világban!

Ahhoz, hogy a forgatókönyv szerint történjenek a vásárlások a weboldalon, szükséged van a marketing világban szerzett több éves szakmai rutinunkra!

Általunk fejlesztett weboldalak, amelyekre büszkék vagyunk

“A konkurencia élénkíti az üzletet. Egyesek csak akkor veszik észre, mit akarnak, amikor már nem lehet az övék.”

Kerstin Gier