background

Facebook hirdetés kezelés

Szeretnéd, ha vállalkozásod egy csapásra berobbanna a köztudatba? Vedd igénybe Facebook hirdetés kezelés szolgáltatásunkat!

Mit szólnál ahhoz, ha mutatnánk pár lehetséges forgatókönyvet arra vonatkozóan, hogy kerülj a közösségi média fantasztikus lehetőségeivel az élvonalba?
Segítünk, hogy mutasd be induló vállalkozásod a nagyközönség előtt, milyen eszközökkel, hirdetési trükkökkel, hirdetési eszközök bevetésével érhetsz el minél nagyobb sikereket, minél nagyobb ügyfélkört.

“Mindig helyezd előtérbe a vevőt, még akkor is, ha ez látszólag jövedelemcsökkentő döntéssel jár! Hosszú távon ez a nyertes stratégia.”

Jeff Bezos

A közösségi média háborút velünk megnyered!
Bizonyosan tisztában vagy azzal, mekkora a piaci verseny az online térben. Szerencsénkre azonban csak kevesen értik igazán a közösségi média marketing csínját-bínját. Ezzel a tudással a kezünkben és a permanens fejlődni vágyás bűvkörében segítségünkkel megelőzheted üzleti partnereid.

Szólj a vevőkörödhöz!

Egyedi célközönség célzás
Hogyan érhető el az, hogy csak azok az emberek lássák hirdetéseid, akik érdekeltek lesznek lakásvásárlásban? Mi kell ahhoz, hogy a releváns célközönségedet kiszűrjük?

Lehetséges ez egyáltalán?

Abszolút igen. Persze ha ránk bízod a közösségi média marketing menedzselését! Mutatjuk hogyan működik mindez felhasználói szinten. 

A közösségi médiák mozgató rugója a rengeteg adattal rendelkező Mesterséges Intelligencia, ami nagy segítséget nyújt számunkra az optimális célcsoport feltárásában, a felhasználók viselkedésének, oldalakra látogatásának, kedveléseinek, hozzászólásainak folyamatos monitorozásának köszönhetően pontos következtetéseket von le a felhasználók viselkedéseiről a közösségi médiában.

Egyedi célcsoport célzással tehát olyan vásárlói tömegeket érhetsz el, akiket valóban érdekel a vállalkozásod élete. Ez utóbbi iránt is fontos fenntartanod az érdeklődést, hiszen a vállalkozásod sikerének egyik alapköve, ha sikerül biztos talajokra állítani a brand-ről kialakított pozitív közvéleményt. Ahogy a márkaneved berobban az üzleti világba az utána következő hirdetési kampányok és az erőteljes brandépítés fogja meghatározni a jövőbeli folyamatos forgalomnövekedés mértékét. A brand kampány célja a márkanév ismertségének elősegítése és ennek segítségével a konkurencia legyőzése, állandóan új ügyfelek szerzése, a régiek megtartása, esetlegesen a versenytársak vevőkörének átcsábítása és saját ügyfélköröddé tétele.

“Megtalálni a következő nagy sikert nem könnyű. De a lehetőség megvan rá, és érdemes nyitott szemmel járni.”

Anatole France
“Az amatőrök elismerést akarnak. A profik pénzt akarnak keresni.”
Alan Greenspan

A megtérülő befektetés akár már napi 5 EUR költéssel

Jelenlegi Facebook oldalad nem generál elég konverziót, nem látogatják elegen a Facebook oldalad és ezáltal a vállalkozásod weboldalát sem? Esetleg vállalkozásodnak még nincs is Facebook oldala?

A közösségi média oldalak hiányát azonnal pótolnunk kell, ha sikereket szeretnél elérni!

A Webpro Agency marketing ügynökség több éves tapasztalattal rendelkező marketinges csapata készen áll szembenézni a vállalkozásod Facebook oldalának kezelésével, az örökösen változó algoritmusok és a vállalkozásod versenytársainak pontos feltárásával.

A Facebook hirdetés kezelés során az egyedi célközönség célzással biztosítjuk Számodra a legoptimálisabb konverziót. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy jelenleg a Facebook birtokolja a világ egyik legnagyobb adatbázissal rendelkezdő Mesterséges Intelligenciáját.

Közösségi média marketing
Nem elég egy helyen megjelenned vállalkozásoddal! A piac óriási, a konkurencia pedig még nagyobb! Az összes közösségi média platform más elérésekre, célpiacokra, vásárlókörre van ráállva, ahhoz, hogy ne csússz le egyetlen jövőbeli vásárlódról sem, mindenképp jelen kell lenned minél több közösségi média felületen.
A jelenlét viszont önmagában nem elég! Fenn kell tartanod a folyamatos érdeklődést a célzott hirdetésekkel, az előre megtervezett és legyártott közösségi média tartalmak megosztásával; vagyis állandó kommunikációt kell biztosítanod ügyfeleid részére.

“A konkurencia élénkíti az üzletet. Egyesek csak akkor veszik észre, mit akarnak, amikor már nem lehet az övék.”

Kerstin Gier

“Az amatőrök elismerést akarnak. A profik pénzt akarnak keresni.”

Alan Greenspan

Segítünk, hogy a piac koronázatlan közösségi média királya váljon vállalkozásodból!

Facebook kampány
A sikeres közösségi média marketing mozgató rugója a Facebook oldal hirdetése. Ahhoz, hogy vállalkozásod Facebook marketingje sikeres legyen kulcsfontosságú elkészíteni egy előre megtervezett reklámkampányt.

Biztosan kíváncsi lettél, vajon mennyibe is fog ez Neked fájni, mennyi is az ára egy Facebook hirdetésnek? A tökéletesen célzott Facebook hirdetés ára pár ezer Ft-tól kezdődik és határ a csillagos ég. Nem minden esetben nyerő a drágább hirdetés, hiszen a pontos célcsoport felállítása után elegendőek kisebb csomagok is ahhoz, hogy csak a vásárlóidat szólítsuk meg vele.
Jól hangzik, nemigaz?

 

Facebook hirdetést bárki létrehozhat, de sikeres közösségi média kampányt csak kevesen!

Engedd át nekünk a Facebook reklámok világát, szakembereink tudják, hogy nem social media marketinges vagy, hanem saját területeden utazol! Hagyd ránk a hirdetés feladást facebookon!

A story-megosztó app közkedvelt funkcióját átvéve, a Facebook is elérhetővé tette a story-k megosztását. Ennek az új funkciónak köszönhetően még több felület áll rendelkezésre a hirdetés feladások számára a Facebookon.

Instagram fizetett hirdetés
A Facebook hirdetés kezelés mellett az Instagram hirdetés létrehozása is a fő profilunk közé tartozik. A folyamatosan pörgő üzleti világban elengedhetetlen a minél szélesebb körű megjelenés, minél több és sokfélébb közösségi média platformon. Mint azt tudni lehet, az Instagram már 2019 óta a Facebook fennhatósága alá tartozik. Ez ingatlanfejlesztői vállalkozásod számára azért jelent jó hírt, mert a két platform ennek hála nagyon hasonló felépítéssel, hirdetési felülettel és algoritmussal működik. Mielőtt elgondolkoznál azon, hogy akkor inkább csak az egyik platformon hirdetnél, gyorsan felejtsd el! Mindkét oldal más közönséget, más nyelvezeten, más megjelenésekben szólítja meg vásárlói köreidet.

Vevőkörödre optimalizáljuk Facebook hirdetésed!

“A konkurencia élénkíti az üzletet. Egyesek csak akkor veszik észre, mit akarnak, amikor már nem lehet az övék.”

Kerstin Gier