background

Facebook oldalkezelés

Hozd Facebook oldalad kirobbanó formába!

Facebook marketing

A Facebook oldalkezelés, mint láthatod óriási lehetőséget rejt Számodra arra, hogy ingatlanfejlesztési vállalkozásod a lehető legtöbb emberhez eljusson. A Webpro Agency direct Ingatlanfejlesztésre specializálódott marketing ügynökség több éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapata készen áll szembenézni a Facebook örökösen változó algoritmusaival és a vállalkozásod versenytársaival!

A Facebook marketing a Facebook 2007-es indulását követően még nem bizonyult égetőn fontos kérdésnek, hiszen akkoriban és még jó pár éven keresztül a Facebook maga generált organikus elérésekkel lényegesen több emberhez lehetett eljutni. 2019-től azonban az ingyenes tartalmak posztolásával elenyésző az elérhető emberek száma.
Az organikus hanyatlás pedig ennél még drasztikusabb lesz és erre bizony fel kell készítenünk ingatlanfejlesztési vállalkozásodat, hogy túlélje a Facebook-algoritmus-válságot!

Mielőtt pánikba esnél, szeretnénk megnyugtatni, hogy mi itt vagyunk és segítünk Neked! Legyen szó Facebook oldalkezelés vagy Instagram oldal menedzseléséről, esetleg mindkettőről, hiszen az Instagram 2019-től a Facebook tulajdonában áll és ezáltal hasonló algoritmussal és érdekeltséggel működik.

Érd el profi módon a követőidet!

Az érdeklődőiddel és vásárlóiddal való sikeres kommunikáció és az érdeklődés felkeltése sikeresen mérhető és fejleszthető a Facebook Insights bevezetése óta.

A Facebook Insights funkcióval nyomon követhetőek oldalad látogatóinak tevékenységei.
Mit is jelent ez? A Facebook oldaladra látogató felhasználók különböző tevékenységeket hajtanak végre, amiket számtalan tényező befolyásolhat. Ahhoz, hogy el tudjuk érni a legoptimálisabb elérés-arányt, olyan Facebook hirdetéskezelés-t kell beállítanunk, amellyel a lehető legcélzottabban érhetőek el potenciális vásárlóid.

Mivel nem vagy marketinges és a vállalkozásod az összes energiádat leköti, bízd ránk a Facebook oldalad kezelését! Ahhoz, hogy sikeresen ki tudd használni a Facebook adta lehetőségeket, szükséged lesz egy szakemberre, egy olyan marketingesre, aki specifikusan a social media marketingre van ráállva.

Miért ránk van szükséged a Facebook oldalad kezelésénél?

Előre megtervezett Facebook tartalmak

Minden ránk bízott Facebook oldalt marketinges csapatunk nagy odafigyeléssel és sajátjaként kezel. Egy ingatlanfejlesztési vállalkozás Facebook oldala csak akkor tud kifizetődően és sikeresen működni, ha az tudatosan és előre megtervezve kezelik. Mi ennek a folyamatos odafigyelésnek a terhét vesszük le a válladról. A Tőled kapott tervek és kívánságok alapján előre megtervezzük, legyártjuk és posztolásra készen visszaküldjük Számodra, hogy át tudd nézni még egyszer, ha gondolod.

Szűrjük a kommentszekciót

Nagy örömünkre szolgál, hogy az emberek elkezdtek érzékenyebbek lenni társaik iránt, azonban még mindig számos olyan kommentet és felhasználót kell törölnünk nap mint nap, akik sajnos nyomdapatront nem tűrő stílusban nyilvánulnak meg. Ezeken innentől kezdve nem kell már aggódnod, mi figyelünk Facebook oldalad tisztán tartására!

Szövegírás

Mit sem ér egy gyönyörűen felvett videó az épülő ingatlanodról vagy egy varázslatosan megkomponált kép, ha az nincs megnyerően tálalva. Kreatív szövegíró szakembereink gondoskodnak a hitelességről és az egyediségről.

Instagram menedzsment

Közönséged megszólítása minél több csatornán történik meg, annál hatékonyabb. Napjaink egyik legnépszerűbb közösségi média felülete az Instagram. Mi gondoskodunk arról, hogy friss képek, sztorik, hírek jussanak el követőidhez!

Valós sikerek

Azon dolgozunk nap, mint nap, hogy az ügyfeleink minél sikeresebb és kreatívabb cégeket vezethessenek. A sok éves ügynökségi tapasztalattal rendelkező csapatunk szakmai tudásának és ambícióinak keveredéséből mára olyan ügyfelek bizalmát tudhatjuk magunkénak, akik ránk bízták többek között a teljes Facebook oldal- és hirdetéskezelésük folyamatát, mint az; Adaste, a Krüllung, Villa Garden, Aquasol Hotel, Home Vision vagy a Platan Garden Balaton.

Nézz körül további arculat tervezési referenciáink között

A közösségi média háborút velünk megnyered!