background

Facebook oldalkezelés

Hozd Facebook oldalad kirobbanó formába!
Facebook marketing

A Facebook oldalkezelés, mint láthatod óriási lehetőséget rejt Számodra arra, hogy vállalkozásod és termékeid a lehető legtöbb emberhez eljussanak. A Webpro Agency direct marketing ügynöksége több éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapata készen áll szembenézni a Facebook örökösen változó algoritmusaival és a vállalkozásod versenytársaival!

“Mindig helyezd előtérbe a vevőt, még akkor is, ha ez látszólag jövedelemcsökkentő döntéssel jár! Hosszú távon ez a nyertes stratégia.”

Jeff Bezos


Facebook marketinget minden ügyfelünk számára egyéni paraméterek alapján készítjük.
Pontosan mik is ezek?

– üzleti tanácsadás

– tartalomgyártás, marketing szöveg

– képes tartalmak gyártása és kihelyezése

– helyszíni fotózás

– hírdetéskezelés

– facebook csoport karbantartása

A Facebook marketing egy összetett feladat, amelynek minden komponensét lefedjük.

De pontosan ez hogyan is néz ki?


A Facebook marketing a Facebook 2007- es indulását követően még nem bizonyult égetőn fontos kérdésnek, hiszen akkoriban és még jó pár éven keresztül a Facebook maga generált organikus elérésekkel lényegesen több emberhez lehetett eljutni. 2019-től azonban az ingyenes tartalmak posztolásával elenyésző az elérhető emberek száma.

Az organikus hanyatlás pedig ennél még drasztikusabb lesz és erre bizony fel kell készítenünk vállalkozásodat, hogy túlélje a Facebook-algoritmus-válságot!Mielőtt pánikba esnél, szeretnénk megnyugtatni, hogy mi itt vagyunk és segítünk Neked!

Legyen szó Facebook oldalkezelés vagy Instagram oldal menedzseléséről, esetleg mindkettőről, hiszen az Instagram 2019- től a Facebook tulajdonában áll és ezáltal hasonló algoritmussal és érdekeltséggel működik.

“Megtalálni a következő nagy sikert nem könnyű. De a lehetőség megvan rá, és érdemes nyitott szemmel járni.”

Anatole France
“Az amatőrök elismerést akarnak. A profik pénzt akarnak keresni.”
Alan Greenspan


Érd el profi módon a követőidet!

Az érdeklődőiddel és vásárlóiddal való sikeres kommunikáció és az érdeklődés felkeltése sikeresen mérhető és fejleszthető a Facebook Insights bevezetése óta. A Facebook Insights funkcióval nyomon követhetőek oldalad látogatóinak tevékenységei.

Üzleti tanácsadás

Üzleti tanácsadás során felmérjük a piacot és előzetes piacelemzést végzünk, amelyből pontos adatokat tudunk leszűrni és ezt a tudást vállalkozásod előnyére fordítani. A Webpro Agency kiismeri a versenytársakat, így Neked emiatt nem kell, hogy fájjon a fejed! A vállalkozásod számára legmegfelelőbb marketinges stratégiát fogjuk alkalmazni, mellyel a siker garantált!

 Folyamatos tartalomgyártás

A mai online világban fontos a folyamatosan bővülő friss tartalmak közlése és a naprakész információ, ezt pedig mi megoldjuk helyetted. Fontosnak tartjuk az igényes megjelenést, legyen szó bármilyen közösségi média felületről. Tartalmaidat egyedi képekkel, profi szövegírással és modern grafikai kivitelezéssel tesszük közzé, hogy igazán kitűnj a tömegből.

Marketingszövegek megfogalmazása

Mit sem ér egy gyönyörűen felvett videó az épülő ingatlanodról, termékeidről vagy egy varázslatosan megkomponált kép, ha az nincs megnyerően tálalva. Kreatív szövegíró szakembereink gondoskodnak a hitelességről és az egyediségről személyre szabott szövegek gyártásával.

 

“A konkurencia élénkíti az üzletet. Egyesek csak akkor veszik észre, mit akarnak, amikor már nem lehet az övék.”

Kerstin Gier

“Az amatőrök elismerést akarnak. A profik pénzt akarnak keresni.”

Alan Greenspan

Képes tartalom gyártása

A stock fotók sokszor segítséget nyújtanak egy-egy tartalomhoz, azonban egy mindenki számára elérhető tartalmi forrásról beszélünk. Az igazán egyedi megjelenést az egyedi vizuális tartalommal tudod elérni, mi pedig ebben teljeskörű szolgáltatást nyújtunk számodra. Tekintsd meg fotós szolgáltatásainkat.

Grafikai tartalom felületeidre optimalizálva

Legyen szó Facebook posztokról, Instagram sztorikról, weboldalad galériájáról vagy nyomtatott plakátokról, grafikusaink eszközre és felületre optimalizált megoldásokat kínálnak, maximális minőségben.

Hirdetéskezelés

Minél több embert elérni hirdetésekkel lehet, mi pedig ennek mesterei vagyunk. Hosszú évek biztos szakmai tapasztalatával biztosítunk Számodra sikeres hirdetési kampányokat, amelyekkel célközönséged figyelmét könnyen és eredményesen tudjuk felkelteni.

Lépj velünk kapcsolatba!