background

Google Ads kampánykezelés

Eleged van abból, hogy potenciális ügyfeleid nem találnak rá vállalkozásod weboldalára csak a véletlen arra tévedő nézelődők? Hiába költesz százezreket kampánymenedzsmentre, érdeklődőid mégsem érnek célba? Ezekre a kérdésekre mindketten tudjuk a választ, éppen ezért szeretnénk Számodra bemutatni magát a Google Ads-et és azt, hogy milyen bámulatos eredményeket érhetsz el szakmai csapatunk Google Ads kampánykezelés mestereinek segítségével.

“Mindig helyezd előtérbe a vevőt, még akkor is, ha ez látszólag jövedelemcsökkentő döntéssel jár! Hosszú távon ez a nyertes stratégia.”

Jeff Bezos

Szeretnéd, ha ügyfeleid találnának rá weboldaladra és valós vásárlókká is válnának?
Nem hiszed, hogy mindez lehetséges lenne?
Mutatjuk hogyan válhat mindez valóra bevételeid maximalizálása mellett!

Milyen kampánytípusokban tudunk Neked segíteni?
Üzleti céljaid elérése érdekében kulcsfontosságú megtalálnod a potenciális célközönséged. Ideális esetben úgy kezdünk már neki a közös munkának, hogy fel van állítva a potenciális célcsoportod. Ha mégsem, azzal sincsen semmi gond, hiszen szakembereink segítenek Neked és Veled együtt kitalálják az ideális piacot vállalkozásod számára. Ha megvagyunk a célcsoport felállítással és a lényegi tartalom vagy üzenet felvázolásával, amit üzenni szeretnél vásárlóidnak, kezdődhet a valódi értékesítés, vagyis a kampányod indítása.

Lényegében az összes AdWords kampány típust vállalkozásod javára tudjuk fordítani, igényeidhez igazodva. A Google Ads kampánykezelés embert próbáló feladat, azonban marketing ügynökségünk szakmai csapatának egyik legsikeresebb profilja az AdWords kampány kezelés.

Tervezz velünk hosszútávon!
Keresőoptimalizálás, avagy SEO

A célunk nem más, mint az, hogy a weboldalad minél jobb elérést generáljon, minél előrébb kerüljön a weboldal keresési listában, sőt, felkerüljön az első helyre! Ahhoz azonban, hogy ez megvalósuljon, az előzetes piackutatás után a weboldal szövegét a Google algoritmusaihoz kell igazítani. Erre az embert próbáló feladatra bevetésre készen állnak kiváló Google Ads kampánykezelő szakembereink!

A Google algoritmusa? Bizony, ez alapján dob fel nekünk mindent a kereső. Szerencsénkre azonban ebbe a mechanizmusba lehet beleszólásunk, ha okosan csináljuk. A Webpro Agency Google Ads-re tökéletesedett marketinges csapata ebben nagy segítségedre lesz, ezt garantálhatjuk. Lássuk hogyan!

A keresőoptimalizálás egy nagyon okos és hasznos rendszer, aminek köszönhetően kampányköltésed minimalizálható és sokkal sikeresebb eredményeket tud majd felmutatni a kampány végével. Amellett, hogy rengeteg, akár milliós összegeket spórolhatsz meg a SEO-nak hála, a minőségi mutatóid is megugranak majd a piacon

“Megtalálni a következő nagy sikert nem könnyű. De a lehetőség megvan rá, és érdemes nyitott szemmel járni.”

Anatole France
“Az amatőrök elismerést akarnak. A profik pénzt akarnak keresni.”
Alan Greenspan

Kulcsszóra kihelyezett minőségi tartalom
Átkattintás alapú vásárlás, az intelligens CPC

Az induló ingatlanfejlesztési vállalkozás weboldala küzd a látogatók megszerzésével. Másoknak van ugyan látogatottsága, azonban nem a releváns emberek tévednek a weboldalára. A legrosszabb esetben pedig Google Ads kampánnyal együtt történik meg, hogy százezres kampányköltések mellett érdektelen vagy véletlenül kattintó embereket szerez meg az oldal.

Érdekel, hogy ezen mivel lehet segíteni?
Máris elmagyarázzuk, de előtte még nézzük, mi is az a CPC?

A CPC alatt az átkattintás alapú vásárlást értjük, a Google Ads kezelés egyik alappillérét. Ennél a típusú reklámozásnál előre beállítható és közben is állítható a kampányköltség, vagyis csak akkor kell fizetned a látogatóid után, ha a hirdetés hatására érkeznek el weboldaladra, vagy ha a reklám hatására vásárlás történik.

Most biztosan arra gondolsz, hogy hány száz olyan félrement kattintást kéne kifizetned, akiket még csak nem is érdekel az általad kínált termék vagy szolgáltatás?
Szerencsére ez nem így működik, erre is kínálunk Számodra megoldást!

A Google Ads kampánykezelés szépsége, hogy a különböző típusú hirdetési formák más és más hirdetési típusokra optimálisak, illetve kombinálva őket nagyszerűen kiegészítik egymást!

Tegyük fel, hogy most induló vállalkozásod weboldala már csillog-villog, eladásra készen állsz, mégsem jön egyetlen látogatód, nemhogy vásárlód sem. Egyelőre. Hiába kérted meg az egyik havert, hogy dobjon össze neked egy posztot a Facebook-ra, amit hiába fizetsz, ezzel sajnos semmire sem fogsz menni. Pláne nem hosszú távon.

Segítségünkkel és a Goodle Ads csodáink hála azok az emberek fognak oldaladra látogatni, akiket valóban érdekel a lakásvásárlás, csak utánuk kell majd fizetned kattintás és konverzió alapon.

“A konkurencia élénkíti az üzletet. Egyesek csak akkor veszik észre, mit akarnak, amikor már nem lehet az övék.”

Kerstin Gier

“Az amatőrök elismerést akarnak. A profik pénzt akarnak keresni.”

Alan Greenspan

Konverzió alapú vásárlás, vagyis a CPA
Ingatlanfejelsztési vállalkozásod nagy sikernek örvend, jönnek a releváns látogatók ezrei, de ne elégedj meg ennyivel! Nem azt kérjük Tőled, hogy légy telhetetlen, de maximalizáld eléréseid és ezáltal bevételeid a Google Ads rendszerének segítségével.

A CPA, vagyis a konverzió alapú vásárlás a SEO és a CPC kombinációinak és továbbfejlesztett optimalizált AdWords kampánya. A CPA kampány a kulcsszó optimalizálás és az a kattintás alapú vásárlás mellett még tökéletesebb elérést tud produkálni. Többféle megoldást kínálunk Számodra arra, hogy az ingatlanfejlesztési vállalkozásod hirdetései nyereségesek legyenek.

A konverzió alapú vásárlás a leginkább tervezhető, legjobban működő Google Ads kampány.

Üzleti tervednek megfelelően új érdeklődőket szeretnél szerezni előre megtervezett összegért?

A CPA csodás automatizmusának és adatkommunikációjának köszönhetően előre tervezhetően megszerezzük Neked legújabb vásárlóidat!

Konverziók maximalizálásával 
valós sikereket tudsz elérni.

Azon dolgozunk nap, mint nap, hogy az ügyfeleink minél sikeresebb és kreatívabb cégeket vezethessenek. A sok éves ügynökségi tapasztalattal rendelkező csapatunk szakmai tudásának és ambícióinak keveredéséből mára olyan ügyfelek bizalmát tudhatjuk magunkénak, akik ránk bízták többek között a teljes AdWords kampány kezelésük folyamatát, mint az; Adaste, a Krüllung, Village Garden, Flexum Thermal & Spa, Aquasol Hotel, Home Vision vagy a Platan Garden Balaton.

“A konkurencia élénkíti az üzletet. Egyesek csak akkor veszik észre, mit akarnak, amikor már nem lehet az övék.”

Kerstin Gier