background

Google Ads kampánykezelés

Eleged van abból, hogy potenciális ügyfeleid nem találnak rá ingatlanfejlesztési vállalkozásod weboldalára csak a véletlen arra tévedő nézelődők? Hiába költesz százezreket kampánymenedzsmentre, érdeklődőid mégsem érnek célba? Ezekre a kérdésekre mindketten tudjuk a választ, éppen ezért szeretnénk Számodra bemutatni magát a Google Ads-et és azt, hogy milyen bámulatos eredményeket érhetsz el szakmai csapatunk Google Ads kampánykezelés mestereinek segítségével.

Szeretnéd, ha ügyfeleid találnának rá weboldaladra és valós vásárlókká is válnának?

Nem hiszed, hogy mindez lehetséges lenne?
Mutatjuk hogyan válhat mindez valóra bevételeid maximalizálása mellett!

Milyen kampánytípusokban tudunk Neked segíteni?

Üzleti céljaid elérése érdekében kulcsfontosságú megtalálnod a potenciális célközönséged. Ideális esetben úgy kezdünk már neki a közös munkának, hogy fel van állítva a potenciális célcsoportod, ha mégsem, azzal sincsen semmi gond, hiszen szakembereink segítenek Neked és Veled együtt kitalálják az ideális piacot vállalkozásod számára. Ha megvagyunk a célcsoport felállítással és a lényegi tartalom vagy üzenet felvázolásával, amit üzenni szeretnél vásárlóidnak, kezdődhet a valódi értékesítés, vagyis a kampányod indítása.

Lényegében az összes adwords kampány típust vállalkozásod javára tudjuk fordítani, igényeidhez igazodva. A Google Ads kampánykezelés embert próbáló feladat, azonban marketing ügynökségünk szakmai csapatának egyik legsikeresebb profilja az adwords kampány kezelés.

Tervezz velünk hosszútávon!

Keresőoptimalizálás, avagy SEO

A célunk nem más, mint az, hogy a weboldalad minél jobb elérést generáljon, minél előrébb kerüljön a weboldal keresési listában, sőt, felkerüljön az első helyre! Ahhoz azonban, hogy ez megvalósuljon, az előzetes piackutatás után a weboldal szövegét a Google algoritmusaihoz kell igazítani. Erre az embert próbáló feladatra bevetésre készen állnak kiváló Google Ads kampánykezelő szakembereink!

A Google algoritmusa? Bizony, ez alapján dob fel nekünk mindent a kereső. Szerencsénkre azonban ebbe a mechanizmusba lehet beleszólásunk, ha okosan csináljuk. A Webpro Agency Google ads-re tökéletesedett marketinges csapata ebben nagy segítségedre lesz, ezt garantálhatjuk. Lássuk hogyan!

A keresőoptimalizálás egy nagyon okos és hasznos rendszer, aminek köszönhetően kampányköltésed minimalizálható és sokkal sikeresebb eredményeket tud majd felmutatni a kampány végével. Amellett, hogy rengeteg, akár milliós összegeket spórolhatsz meg a SEO-nak hála, a minőségi mutatóid is megugranak majd a piacon.

Kulcsszóra kihelyezett minőségi tartalom

Átkattintás alapú vásárlás, az intelligens CPC

Az induló ingatlanfejlesztési vállalkozás weboldala küzd a látogatók megszerzésével. Másoknak van ugyan látogatottsága, azonban nem a releváns emberek tévednek a weboldalára. A legrosszabb esetben pedig Google Ads kampány mellett történik mindaz, hogy százezres kampányköltések mellett érdektelen vagy véletlenül kattintó embereket szerez meg az oldal.

Érdekel, hogy ezen mivel lehet segíteni?
Máris elmagyarázzuk, de előtte még nézzük, mi is az a CPC?

A CPC alatt az átkattintás alapú vásárlást értjük, a google ads kezelés egyik alappillérét. Ennél a típusú reklámozásnál előre beállítható és közben is állítható a kampányköltség, vagyis csak akkor kell fizetned a látogatóid után, ha a hirdetés hatására érkeznek el weboldaladra, vagy ha a reklám hatására vásárlás történik.

Most biztosan arra gondolsz, hogy hány száz olyan félrement kattintást kéne kifizetned, akiket még csak nem is érdekel a lakásvásárlás?
Szerencsére ez nem így működik, erre is kínálunk Számodra megoldást!

A Google ads kampánykezelés szépsége, hogy a különböző típusú hirdetési formák más és más hirdetési típusokra optimálisak, illetve kombinálva őket nagyszerűen kiegészítik egymást!

Most induló ingatlanfejlesztési vállalkozásod weboldala már csillog-villog, a házad falai állnak, mégsem jön egyetlen látogatód, nemhogy vásárlód sem. Egyelőre. Hiába kérted meg az egyik havert, hogy dobjon össze neked egy postot a Facebook-ra, amit hiába fizetsz, ezzel sajnos semmire sem fogsz menni. Pláne nem hosszú távon.

Segítségünkkel és a goodle ads csodáink hála azok az emberek fognak oldaladra látogatni, akiket valóban érdekel a lakásvásárlás, csak utánuk kell majd fizetned kattintás és konverzió alapon.

Konverzió alapú vásárlás, vagyis a CPA

Ingatlanfejelsztési vállalkozásod nagy sikernek örvend, jönnek a releváns látogatók ezrei, de ne elégedj meg ennyivel! Nem azt kérjük Tőled, hogy légy telhetetlen, de maximalizáld eléréseid és ezáltal bevételeid a Google Ads rendszerének segítségével.

A CPA, vagyis a konverzió alapú vásárlás a SEO és a CPC kombinációinak és továbbfejlesztett optimalizált adwords kampánya. A CPA kampány a kulcsszó optimalizálás és az a kattintás alapú vásárlás mellett még tökéletesebb elérést tud produkálni. Többféle megoldást kínálunk Számodra arra, hogy az ingatlanfejlesztési vállalkozásod hirdetései nyereségesek legyenek.

A konverzió alapú vásárlás a leginkább tervezhető, legjobban működő google ads kampány.
Üzleti tervednek megfelelően új érdeklődőket szeretnél szerezni előre megtervezett összegért?
A CPA csodás automatizmusának és adatkommunikációjának köszönhetően előre tervezhetően megszerezzük Neked legújabb vásárlóidat!

Konverziók maximalizálása

Valós sikereket tudsz elérni

Azon dolgozunk nap, mint nap, hogy az ügyfeleink minél sikeresebb és kreatívabb cégeket vezethessenek. A sok éves ügynökségi tapasztalattal rendelkező csapatunk szakmai tudásának és ambícióinak keveredéséből mára olyan ügyfelek bizalmát tudhatjuk magunkénak, akik ránk bízták többek között a teljes adwords kampány kezelésük folyamatát, mint az; Adaste, a Krüllung, Village Garden, Flexum Thermal & Spa, Aquasol Hotel, Home Vision vagy a Platan Garden Balaton.

Nézz körül további google ads kezelési referenciáink között –

 

Ingatlanod megérdemli, hogy a lakáspiac sztárjává váljon!