background

Marketingalaprajz tervezése

Már állnak a cölöpök, lassan felépül a ház, de kellenének bele tulajdonosok is, igaz? Vállalkozásod arculata, weboldala, már csillog-villog, de a készülő ingatlanodról még mindig nincs semmilyen prezentálható látványterv koncepciód sem? Ha a vállalkozásodra ismersz, ránk van szükséged marketingalaprajz tervezés területén!

“Mindig helyezd előtérbe a vevőt, még akkor is, ha ez látszólag jövedelemcsökkentő döntéssel jár! Hosszú távon ez a nyertes stratégia.”

Jeff Bezos

Megtérülő befektetés
Biztosan érzed Te is, hogy szükséged van egy egyedien kialakított és kivitelezett látványtervezés megalkotására, ami számos szempontból jelent majd Számodra előnyt az ingatlanbefektetési piacon. A grafikusaink által elkészített marketing látványterv olyan megtérülő befektetést kínál Számodra, amellyel a jövőbeni befektetőid előtt is bátran villoghatsz.
A nálunk készített építészeti látványterv olyan referenciával bír az ingatlan fejlesztői piacon, amely nem csak azt mutatja be, hogy milyen adottságokkal rendelkezik az ingatlan, hanem azt is, milyen lehetőségeket rejt magában, illetve a leendő lakók számára segít, hogy könnyebben el tudja képzelni magát az új otthonában.

És most jön a legjobb rész: mialatt mi megvalósítjuk Neked a tökéletesen megnyerő építészeti látványterv koncepcióját, a Te dolgod a gépezetben csupán annyi lesz, hogy hátradőlsz és várod az elégedett vásárlóid. Így rengeteg időt, pénzt és energiát spórolhatsz meg Magadnak és befektetéseidnek.

Hogyan készül?
Amikor elérkezel beruházásod ezen pontjához, hogy épülő ingatlanod látványtervezés és marketingalaprajz kivitelezésével kell foglalkoznod, már bőven benne vagy a lecsóban, és azt is láthatod, hogy milyen fontos az építészeti látványterv készítés beruházásod minden szempontjából!

A lehető legjobb helyen jársz, ha professzionális és hiteles építészeti látványtervvel szeretnéd prezentálni épülő ingatlanod. A kivitelezés elkezdése előtt az építész által szabadkézi vagy számítógépes formában létrehozott tervrajzokra lesz szükségünk. Ezek és a Te fantáziád segítségével a látványtervezés során megálmodunk és kivitelezünk egy olyan látványos és valósághű építészeti látványtervet, ami visszaköszön majd az elkészült ingatlanod formájában.

Minden marketingalaprajz tervezés során megrendelőink igényeinek felmérése és figyelembe vétele után elkészítjük a tökéletes látványtervet. Az építészeti látványterv készülhet 2D-s digitális tervrajzzal, 3D modellként vagy egyéni igények felmerülésekor megbeszélés alapján. 

“Megtalálni a következő nagy sikert nem könnyű. De a lehetőség megvan rá, és érdemes nyitott szemmel járni.”

Anatole France

A marketing alaprajz tervezéshez szükséges az építész által kapott építészeti tervezet. A professzionálisan készülő látványterveink alappillérei a részletesen, méretarányosan és valósághűen ábrázolt látványtervek az épülő ingatlan külső- és belső tereinek.

“Az amatőrök elismerést akarnak. A profik pénzt akarnak keresni.”
Alan Greenspan

Az ízlésvilágot Rád bízzuk, a profi látványterv kivitelezést bízd ránk!

Miért hasznos a látványterv?
Leendő vásárlód egészen biztosan az épülő ingatlanod alaprajz tervezete alapján kezd el komolyabban gondolkozni az ingatlanvásárlásról. Éppen ezért kulcsfontosságú elkészíteni a látványtervezés során egy olyan, valósághűen megtervezett és kivitelezett látványtervet, amelybe az érdeklődőd azonnal beleszeret.
A közös munka során Te a meghitt otthon és a biztos jövő szerepére reflektálsz majd az értékesítés során, míg a mi dolgunk ezt a hangulatot megteremteni számodra és a leendő lakástulajdonosaid számára a látványtervezés segítségével vizuálisan is.

Ha a látványterv alapján elképzeli ingatlanodban a jövőjét, már nyert ügyed van!

 

Árajánlat
A marketingalaprajz tervezés folyamatát számos körülmény befolyásolhatja munkatípustól, határidőtől, design-tól függően. Ezek alapján felmérjük a Számodra tökéletes marketing látványterv csomagot melyre előzetesen csak keretösszeget tudunk kiállítani.
Minden egyes építészeti alaprajz készítés egyedi kivitelezést és egyedi árajánlatot igényel, melynek során a tervezés teljes menetét részletesen felvázoljuk.

Dőlj hátra és élvezd, hogy áll össze a vizuális marketing alaprajzod!
Nézz körül referenciáink között!