background

Photo-Video Day

Webpro photo & video Agency

Marketing ügynökség – social media tartalommarketing – reklámfotó – termékfotózás – kreatív videógyártás

Mindig is úgy képzelted el a social media platformjaid, hogy beteljesül a profizmus, a személyesség és a kreativitás mesterhármasa? A fotó & videó csomagajánlat a tartalommarketing legújabb úttörője a közösségi médiában, a kreatív tartalomgyártás prémium szolgáltatása.

Miért pont a WebproAgency?

A WebproAgency-nél felismertük, mekkora az igény a profi művészi fotókra a social media világában. Ahhoz, hogy a legprofesszionálisabb ételfotózás minőségét tudjuk Számodra nyújtani, a magukat folyamatosan képző szakembereinkkel és eszköztárunkkal, a videós és fotós tartalomgyártás részeként elkészítjük Számodra az elképzelt képi világot.

A videógyártás valódi művészet, óriási türelmet és tudást igénylő folyamat, és az a bizonyos utolsó ’cut’ elhangzása után sincs befejezve a reklám videó készítés, hiszen hátra van még az utómunka; vágás, animálás, effektezés… Szerencsére a Webpro Agency profi videós szakembereinek az utómunka móka és kacagás!
Prémium videó gyártás során a márkaértékekre és üzenetre fektetjük a fő hangsúlyt.
A csomagajánlat részeként a videós tartalmakon keresztül tapasztalják meg ügyfeleid a valódi márkaélményt és nyernek betekintést a márka konvencionális életébe.

Azonban böngészve a különböző weboldalakon, a Facebook és Instagram feed-ek között rádöbbentünk arra, mennyire a tökéletességre van kihangsúlyozva minden egyes social platform és hirdetés, a valós tartalommarketing pedig hiánycikk a szakmában.
A WebproAgency-nél hitvallásunk, hogy leendő ügyfeleid mindennél jobban igénylik a reklámok és videós tartalmak részéről a valóságot, mint valaha. Éppen ezért törekszünk a személyességre és a hitelességre a márkakommunikálás részéről végig a kreatív tartalomgyártás alatt.

WebproAgency fotó & videó nap csomagajánlat

A social media olyan kreatív képi világot vár el, ami közel áll ugyan a tökéletesre megkomponált fotózás világhoz, minőségben is megközelíti azt, azonban nem profi fotós készíti, hanem a social media kreatív szakembere. A social termékfotózásra azért van égető szükség, mert aki szolgáltatásodat használja vagy az ingatlanfejlesztési vállalkozásod iránt érdeklődik nem egy agyonretusált, a valóságtól már-már elrugaszkodott tökéletes illúziót szeretne kapni, ellenben a valóságot, amelyet akár ő is el tudna készíteni. Persze ez nincs így, de ha bepillantást nyújtunk ügyfeleidnek abba, hol kortyolgatná hétfő reggelente a kávéját, vagy hol tartaná a havi csapatépítőt, máris sokkal szimpatikusabbá és közvetlenebbé válik Számára a márkád.

Prémium fotózás & videózás csomagajánlatunk fő profiljai a termékfotózás, és ételfotózás mellett az ingatlanfotózás, vagyis az építészeti fotózás.

A WebproAgency-nél a tartalomgyártás mellett teljeskörű tartalommarketing kampány stratégiával, Facebook, Instagram és Google Ads hirdetéskezelési tanácsokkal látunk el a közös munka során, valamint tematikus szöveges tartalmakkal egészítjük ki a prémium fotós és videós szolgáltatásainkat.

A fotó & videó nap a lehető legjobb szolgáltatás Számodra, ha a különböző platformjaidat valódi videós és fotós tartalommal szeretnéd feltölteni a professzionizmus és hitelesség jegyében!

WebproAgency prémium photo & video day csomagajánlata a tartalommarketing éllovasa!

Kapcsolodó referencáink: