background

Piacelemzés

Piacelemzés vállalkozásod részére?

Óriási a piac, de még nagyobb Rád az igény!
Vállalkozásod még friss húsnak számít a piacon, és fogalmad sincs, hogy kezdj neki az online térben való magabiztos jelenlétnek ekkora konkurencia mellett? Elhisszük az aggodalmadat, hiszen a megfelelő piacelemzés nélkül nem fogsz tudni valós sikereket produkálni. A célcsoport, a célpiac és a hasonmásközönség meghatározására azért van égető szükséged, mert ezeknek a birtokában fog az általad képviselt vállalkozás valós értéket teremteni. A megfelelően feltérképezett piaci igények a piackutatás során kulcskérdése a vállalkozásod összes marketing kampány és hirdetési sikerének. A jól meghatározott, megfelelő piackutatás és az optimális célcsoportot elérő kampányok aranyat érnek a piaci életben, mind a vásárlóid, mind pedig a Te számodra!

“Mindig helyezd előtérbe a vevőt, még akkor is, ha ez látszólag jövedelemcsökkentő döntéssel jár! Hosszú távon ez a nyertes stratégia.”

Jeff Bezos

Piacelemzés
Most, hogy felkeltettük az érdeklődésedet a piackutatás iránt, beszéljük át azt is, hogyan is generálhatunk befektetésednek magasabb elérési számokat és ezáltal magasabb bevételeket kevesebb erőbefektetéssel a piackutatás segítségével, hiszen a megfelelően kalkulált piackutatás éppen ezt éri el Számodra!
A piackutatás folyamatának kezdeti szakaszában fel kell mérnünk azt, hogy a vállalkozásod miben más, miben nyújt többet, mint a hozzá hasonlóak, illetve nagyon fontos tisztázni azt is a piackutatás részeként, mik a céged gyenge pontjai, melyekkel számolnunk kell és kompenzálnunk azokat előnyökkel. Természetesen tarthatsz már ott is, hogy ezeket az igényeket már előzetesen felmérted és már ‘csak’ a konkrét piackutatás része maradt a teendőknek. Piacelemzés során számos szempont és adat alapján határozzuk meg azt a közönséget, akiket majd a hirdetés beindításakor érdekelni fog az ingatlanfejlesztési vállalkozásod.

 

 

A Piackutatás során a célpiac, célcsoport és hasonmásközönség meghatározásakor a lehető legpontosabb képet kapsz a célközönségedről. Miután a piackutatás ezen részével megvagyunk, kezdődhet az izgalmas része a dolgoknak; a kampány menedzsment és hirdetéskezelés!

Milyen szolgáltatásokat kínálunk a piackutatás során?
Külön figyelmet fordítunk arra, hogy a szolgáltatásainkba bizalmat fektető ügyfeleink, jelen esetben Te, a lehető legszélesebb spektrumú skálán mozgó képet kaphass arról, hogy vállalkozásod a rangléta hányadik fokán helyezkedik el a többi ingatlanfejlesztő közül. Még az online marketing kampány elindítása előtt teljeskörű képet adunk a konkurencia előzetes hirdetési sikereiről, eredményeiről. Ezáltal Te is képbe kerülsz a versenytársak elhelyezkedéséről a piacon.

“Megtalálni a következő nagy sikert nem könnyű. De a lehetőség megvan rá, és érdemes nyitott szemmel járni.”

Anatole France
“Az amatőrök elismerést akarnak. A profik pénzt akarnak keresni.”
Alan Greenspan

Konkurenciaelemzés
Egyre elterjedtebb szokás felmérni az előzetes piackutatás segítségével a versenytárs üzleti életben elfoglalt szerepét, milyen területeken hirdet, ki a célközönség, a célzott célpiac és célcsoport, a megkeresések milyen eléréseket generáltak. Ahhoz, hogy nyerő pozícióba kerülj vállalkozásoddal, kulcsfontosságú ‘megismerkedned’ a konkurenciával is! Hogy is tartja a mondás; Tartsd közel a barátaidat, még közelebb az ellenségeidet?! Lesarkítva valahogy így néz ez ki az piackutatás során is.

Kulcsszó kutatás
A versenytársak felmérése mellett a kulcsszó kutatás is a piacelemzés szerves részét képezi. A megfelelő kulcsszavak révén a hirdetés a potenciális ügyfeleknél jeleníthető meg. Mi ebben kínálunk Neked segítséget a piackutatás során.

Feedback
A piackutatás szolgáltatásaink alá tartozik az egyéni igényeket kiszolgáló Feedback. A folyamatos visszajelzésekből és a vállalkozás hirdetéseiből beáramló adatokból minden hónapban külön személyre szabott visszacsatolást készítünk minden ügyfelünk részére, melyből kiszűrhetőek a piaci rések, melyeket a jövőben meg tudsz lovagolni. A Feedback a piackutatás talán legfontosabb része, hiszen ekkor derül fény arra, hogy a hirdetés milyen sikereket tudott már egyetlen hónap alatt is elérni, milyen eléréseket produkáltak a keresőszavak.
Velünk dolgozó összes ügyfelünk számára a Feedback egy olyan támpont, amelyből kiindulva hatalmas sikereket tudtak és tudnak elérni.

“A konkurencia élénkíti az üzletet. Egyesek csak akkor veszik észre, mit akarnak, amikor már nem lehet az övék.”

Kerstin Gier

“Az amatőrök elismerést akarnak. A profik pénzt akarnak keresni.”

Alan Greenspan

Keresőoptimalizálás – SEO
A célunk nem más, mint az, hogy a weboldalad minél jobb elérést generáljon, minél előrébb kerüljön a weboldal keresési listában, sőt, felkerüljön az első helyre! Ahhoz azonban, hogy ez megvalósuljon, az előzetes piacelemzés után a weboldal szövegét a Google algoritmusaihoz kell igazítani. Erre az embert próbáló feladatra bevetésre készen állnak kiváló adwords kezelő szakembereink!

Google Adwords kampánykezelés
Nálunk, a WebPro Agency-nél kiemelten fontos szerepet kap a Google Ads kampány kezelés. Az online marketing térben laikusként mozgóként nehéz lehet Számodra eligazodni a különböző hirdetési formák között. Előzetes piackutatás után a sikeres Google Ads kampánykezelési stratégiánknak köszönhetően az általad érdekelt konkurencia összes hirdetési költése és keresési eredményei kimutathatóak és visszakereshetőek.

 

Érdekel mennyit költött a konkurencia?
Mi eláruljuk és úszd meg kevesebből a hirdetéseidet!

Facebook hirdetés kezelés
A social media-n való mindennapos aktív jelenlét, a like-ok, post-ok, megosztások már mind a mindennapjaink szerves részei. Nem lehet ez másképp ingatlanfejlesztési vállalkozásoddal kapcsolatban sem! A piackutatás részeként elemezzük versenytársaid Facebook hirdetési eredményeit, adatait és elérési százalékait. A legnézettebb és legkedveltebb tartalmak alapján állítjuk össze ls kezeljük a Facebook hirdetéseidet.

“A konkurencia élénkíti az üzletet. Egyesek csak akkor veszik észre, mit akarnak, amikor már nem lehet az övék.”

Kerstin Gier

Valós siker
Azon dolgozunk nap, mint nap, hogy az ügyfeleink minél sikeresebb és kreatívabb cégeket vezethessenek. A sok éves ügynökségi tapasztalattal rendelkező csapatunk szakmai tudásának és ambícióinak keveredéséből mára olyan ügyfelek bizalmát tudhatjuk magunkénak, akik ránk bízták többek között a piackutatás és teljes kampány menedzsment folyamatát, mint az; Adaste, a Krüllung, Villa Garden, Aquasol Hotel, Home Vision vagy a Platan Garden Balaton.

Gondolkozz nagyban, elemezz velünk hosszútávon!
Nézz körül referenciáink között és válaszd teljeskörű online marketing szolgáltatásainkat!