background

Profi fotózás

“Mindig helyezd előtérbe a vevőt, még akkor is, ha ez látszólag jövedelemcsökkentő döntéssel jár! Hosszú távon ez a nyertes stratégia.”

Jeff Bezos

A Webpro Agency egy teljesen új formáját dolgozta ki a vizuális tartalom digitális előállításának. A koncepciónk létrehozásakor egy olyan szolgáltatás kidolgozásán volt a hangsúly, amelynél az ügyfél által a digitális, képes videóanyagok gyártására szánt összeget maximálisan online marketing előnnyé fordítjuk a lehető legnagyobb időhatékonysággal.

Miért fontos hogy egyedi képes és videós tartalmad legyen, amikor a Stock oldalak szinte ingyen és korlátlanul rendelkezésre állnak bármikor?

A Stock tartalmak valóban rendelkezésre állnak, azonban bárkinek – tehát a konkurenciádnak is. Lehetséges, hogy jövőhéten már pont Ő fogja felhasználni ugyanazt a képet egy pizzáról, amit te is felhasználtál, ez pedig a felhasználót összezavarja, a tartalmakat nem tudja névvel egybekötni.

Amikor neked készítünk digitális média szettet, azt kizárólag Te használod fel, senki más. Így exkluzív lesz online kommunikációd összes eleme (akár fotó, akár videó vagy szöveg). Általában mindenki vágyik az eredeti tartalomra – valószínűleg Te is kértél már árajánlatot és tettél le róla a magas költségek miatt.

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni fotózáshoz, kérjük, töltse ki a lenti űrlapot!

Ne aggódj, erre végre van megoldás:
– Az általunk fejlesztett fotózási szisztéma segítségével költséghatékonyan tudunk professzionális képanyagot és más vizuális tartalmat gyártani rövid határidővel
– Három féle vizuális anyagot készítünk egy fotózás során:
– Egy professzionálisan beállított termék fotót
– Egy mai trendeknek megfelelően beállított fotót, amelyet a közösségi média különböző felületein van lehetőséged felhasználni
– Egy külön videófelvételt, amelyben teljeskörűen bemutatjuk a szolgáltatásodat

Természetesen Te határozod meg, hogy milyen minőségű és mennyiségű tartalmat szeretnél, ezt pedig akár a lenti űrlapon is jelezheted felénk azonnal. Az utómunka során az elkészült nyersanyagból Te döntöd el, hogy milyen tartalom készüljön és milyen minőségi szinten. Ilyen lehet egy professzionálisan kiretusált kép egy pizzáról, amelyet nagy méretben, posztereken szeretnél reklámozni, vagy egy Facebook-ra szánt videó, amelyben új sörmárkádat reklámoznád – a lehetőségek tárháza végtelen. Ilyen módon elkülönül tényleges fotózás és videózás idejének díja, valamint az utómunka költsége. Csak azoknak a képeknek és mozgóképes tartalmaknak a feldolgozását kell finanszíroznod, amelyekkel ténylegesen van marketing célod.

“Megtalálni a következő nagy sikert nem könnyű. De a lehetőség megvan rá, és érdemes nyitott szemmel járni.”

Anatole France
“Az amatőrök elismerést akarnak. A profik pénzt akarnak keresni.”
Alan Greenspan

Amit még érdemes tudni
– Olyan technológiát alakítottunk ki, amellyel garantáljuk az abszolút profi képfeldolgozási előírásoknak való megfelelést
– Cégünk professzionális színbontó szakembert alkalmaz, aki a képes anyagok színkorrekcióját végzi és nyomdai technológiához igazítja a kimeneti anyagot.
– Különböző online felületekre optimalizált képanyagot állítunk össze neked – legyen az Facebook, Instagram vagy akár Pinterest
– Hihetetlen, de igaz – cégünknél három fotós áll rendelkezésre különböző vizuális stílusokkal. Így nem kell aggódnod, hogy a fotós elérhető-e egy bizonyos időpontban. Természetesen szolgáltatásodhoz és stílusodhoz legmegfelelőbb szakemberünk fog foglalkozni veled.
– Professzionális színmenedzsmentet alkalmazunk. Amennyiben olyan termékeken dolgozol, amelyeknél nagy jelentősége van a színhelyességnek, akkor a mi cégünk a tökéletes választás.
– Az összes anyagot felhőben tároljuk, így kényelmesen hozzáférhetsz az általunk előállított tartalmakhoz.

Milyen fotós szolgáltatásokat tudsz igénybe venni?

– Termékfotózás
– Ételfotózás
– Épületfotózás
– Céges fotózás
– Kreatív fotózás
– Közösségi média fotózás
– Reklámfilm készítés

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni fotózáshoz, kérjük, töltse ki a lenti űrlapot!


    Kapcsolodó referencáink: