background

Prémium minőség a weboldal készítésben

Sablonok nélkül

Nálunk elfelejtheted a sablonos megoldásokat, a kompromisszumokat. Csak arra koncentrálunk, hogy a Te weboldalad legyen a legjobb és ezzel legtöbb bevételt generálja Neked. Az általunk készített weboldalak minőségben és kivitelezésben a legmagasabb, prémium szintet képviselik. Felmérjük az igényeidet, megnézzük a konkurenciát, alaposan megtervezzük a felhasználói élményt

Miért válassz minket?

Egyedi webdesignt kapsz, mert a sablonosságot mi sem szeretjük Az egyedi webdesign kiemeli a cégedet a sok „tucatweboldal” közül. Garantált, hogy a látogatók a minőséget már a weboldalad láttán is összekötik a cégeddel, ezzel sokkal nagyobb bizalmat keltesz már az első benyomáskor is. Olyan felhasználó élményt adunk a honlap készítése során, amit más nem tud megadni.

Konkurencia elemzés

Konkurencia elemzést készítünk, hogy jobb legyen a weboldalad a versenytársaidénál Szerintünk Te is szeretnél a konkurenciáidnál jobb és minőségibb weboldalt. Ehhez arra van szükség, hogy mi, akik már több éve weboldalak készítésével foglalkozunk felmérjük, hogy a konkurencia miben jó, és miben gyenge. Ennek megfelelően a tervezésnél már arra figyelünk, hogy a legjobb legyél.

Minden eszközön tökéletes

Az asztali számítógép és laptopok mellett a tabletek és okostelefonok is egyre nagyobb szerepet kapnak az internetes böngészés terén. Mi ezt kiemelten kezeljük és a weboldalt a mobil eszközökre optimalizálva készítjük el.

Tartalom készítés

Nem kell küzdened a weboldal szövegezésével, mi megírjuk a szöveget A legtöbb cégnél nincs meg az a tudás, amivel egy szakmai szöveget a weboldalra gyorsan, nyelvhelyesen és a keresőoptimalizálás szempontjait szem előtt tartva el tudnának készíteni. És erre a webfejlesztő cégek nem is vállalkoznak szívesen. De azok nem mi vagyunk. Nálunk tapasztalt, újságíró végzettséggel rendelkező szakemberek gyorsan és minden szempontnak megfelelően megírják a weboldalad szövegeit. A keresőoptimalizálást sem kell utólag drága pénzen elvégeztetni, mert mi már a szövegezés során megcsináljuk Neked.

Kereső optimalizálás

A jó szövegek mellett a keresőoptimalizálásnak számos más területe is van. Kulcsszavak, kulcsmondatok (meta keyword, meta description) mellett a weboldal kódolása és linképítése is rendkívül fontos. Ezek a sikerhez vezetnek, a Google keresőben az első oldalra juttathatnak. Nálunk ezt munkát nem kell külön kérned, mert így dolgozunk. Maximálisan keresőoptimalizált weboldalt adunk át.

Sebbeség mindenek előtt

A weboldal mellett üzemeltetésére is gondolnod kell. Szükséged van tárhelyre, rendszergazdára, fejlesztőre. Ha nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor csak szólj, mert nálunk a weboldal üzemeltetésére is van lehetőség. Professzionális szerverrel állunk rendelkezésedre, tárhelyünk a keresőoptimalizálást támogatja, magas szintű spam szűrésre képes.

Kampányok managelése

Adwords kampányaidat is kezeljük, futtatjuk, hirdetéseidet is elkészítjük A weboldal elkészítése és elindítása csak a kezdet. Ezt követően még nagyon sok időt és energiát kell beletenni ,hogy a weboldal termeljen is számodra. Az indulás után a weboldalnak is szüksége van marketingre. Ha úgy gondolod, akkor a hirdetései kampányaidat is ránk bízhatod. Nálunk nemcsak a grafikai anyagok állnak rendelkezésre, hanem évi több száz milliós kampányköltések kezelésével nagyon komoly Adwords és hirdetési tapasztalatokra is szert tettünk.

background

Budapesti Irodánk

Nem csak rendszereinkre, de irodai környezetünkre is igényesek vagyunk. Várunk mindenkit könnyű parkolással irodánkba.

Kapcsolat