background

Lehetséges biztonságos, marketing specifikus és gyors wordpress weboldalt készíteni?

Sokan azért választják a wordpress mint blogmotort weboldaluk tartalomkezelő rendszernek mert olcsón és gyorsan lehet látványos akár egy hét alatt egy működő weboldalt fejleszteni. Ez a művelet bár gyerekjátéknak tűnik mégsem olyan egyszerű. A Webproagency azért választotta a wordpress cmsnek mert keresett egy olyan alternatívát amivel ki tudja elégíteni az olyan projectek igényeit ahol az üzleti cél nem engedi meg egy egyedi fejlesztésű weboldal készítését.

Te a Google-ban wordpress weboldal készítésre kereső pontosan ilyen megoldást keresel, de bizonyára komoly igényekkel.

Ami Téged érdekelhet egy wordpress weboldalal kapcsolatban:
biztonságos-e
gyors-e
mennyi idő egy wordpress honlap készítés
karbantartást - jótállást ad e a cég
ha mégis egyedi rendszert szeretnék váltanom kell fejlesztő csapatot
nem utolsó sorban mennyi az ára egy wordpress honlap készítésnek?

Lehet-e biztonságos egy wordpress oldal?

A WordPress biztonsága attól függ, hogy mennyit fektetsz be a biztonságba. Amikor átadásra kerül egy rendszer mi a leggyakoribb védelmi hibákat kijavítjuk vagy szerver oldalon tesszük biztonságossá (hardening). A wordpress oldal életútja itt még nem ér véget, ahhoz hogy a biztonságot fentards folyamatos karbantartásra van szükésged. Ezt természetesen mi biztosítjuk az általunk átadott oldalakon, tartalom kezeléssel együtt. Ha pedig abszolút aktív biztonságra vágysz akkor abban is segítünk és kiépítünk egy abszolút megbízható védelmet az oldaladra. A kérdésére adott határozott válasz az „IGEN!” - a wordpress lehet biztonságos

Lehet-e villámgyors egy wordpress honlap?

A wordpress nem a leggyorsabb rendszer főleg ha egy olyan tárhelyen fut ami már nem egy mai modern szerver szolgál ki. Ilyenkor sebesség optimalizálási szolgáltatásunkat ajánljuk, amivel jelentősen tudjuk csökkenteni az oldal betöltési idejét. Tapasztalunk van nemzetközi sebesség optimalizálásban, ha szükséges azt is tudjuk biztosítani ha az oldaladat az egész világon kiemelkedő sebességgel szeretnéd elérni. Gondolkozhatunk akár Google Cloud vagy Amazon AWS - Azure felhőszolgáltatásokban is de otthonvagyunk költséghatékony megoldásokban is. A kérdésére adott határozott válasz az „IGEN!” - a wordpress lehet villámgyors

Mennyi idő egy wordpress honlap készítés?

Erre mindenképpen nehéz választ adni. Általában mi a kisebb weboldalakat szoktuk wordpress tartalomkezelővel keszíteni. De a referenciáink között találsz több száz oldalból álló 3 nyelvű oldalt is. Pl: http://dentart-klinik.hu/. Mi általában úgy dolgozunk egy projecten hogy egy mérföldkő mindenképpen egy hónapon belül elkészüljön. Ez a megrendelőnek is biztonságos és a fejlesztés sem vehet nem várt irányt. Szóval a 15-20 oldalnál kevesebb tartalmú weboldalakat mindig átadjuk a megrendeléstől számított 30 napon belül. A kérdésére adott válasz 15 nap - 30 nap.

Karbantartást - jótállást ad e a cég?

Az oldal hibáit a publikálástól számított 30 napon belül díjmentesen javítjuk. Utána a szerződésünk részeként átmegy egy karbantartási megállapodásba ami biztosítja hogy ne maradjon a weboldalad fejlesztő nélkül. Ez lehet természetesen előre lekötött órákkal is, ez akkor lényeges ha szeretnéd ha a kérdésedre azonnali vagy nagyon gyors választ szeretnél mert olyan kritikus szolgáltatást futathatsz a weboldalon ami lényegesen befolyásolja a profitodat. Biztos találkoztál már az eltűnt a fejlesztőnk kifejezéssel... A kérdésére adott válasz igen amíg mivelünk vagy kapcsolatba nem kell keresned más céget a karbantartást is elvégezzük.

Ha mégis egyedi rendszert szeretnék váltanom kell fejlesztő csapatot?

Mi nem csak wordpress-en dolgozunk, szinte bármelyik CMS rendszerrel volt már dolgunk. Amikben erősek vagyunk: Joomla, Prestashop. A többi rendszert is ismerjük és szinte mindegyik rendszerrel készítettünk projektet. Teljesen egyedi rendszert is építhetünk ha ez az igényed vagy az oldal igényli erre is találsz referenciát nálunk. Fontos hogy ha tervezés közben kiderül hogy olyan igényeid vannak amik nem vagy nagy kompromisszummal valósíthatók meg wordpressben akkor mindenképpen törekszünk arra hogy elégedett légy és nem fogjuk erőltetni hogy WP legyen, és adunk neked egy egyedi olyan megoldást amivel szinte bármilyen elképzelés megvalósítható.

Nem utolsó sorban mennyi az ára egy wordpress honlap készítésnek?

Arra törekszünk, hogy a legkisebb weboldalnál is egy olyan minőséget kapjál ami megfelel a mai kor igényének és technikai megoldásainak. A legegyszerűbb céges one-page oldalakat már 150 000+áfa ártól elérhetően nálunk. Ezek után attól függ az ár mekkora az oldal terjedelme és milyen igényességgel szeretnéd az oldalakat kiviteleztetni. Mindig a Te igényszintedhez igazítjuk az ajánlatunkat is, biztosítjuk azt hogy amit elképzeltél a lehető legmagasabb szinten és lehető legalacsonyabb áron tudjuk ajánlani a legkevesebb kompromisszummal. Fontosnak tartjuk azt is hogy olyan tanácsokkal látunk el amivel a fejlesztési idő lerövidül ezáltal az oldal díjazása is csökken.

background

Budapesti Irodánk

Nem csak rendszereinkre, de irodai környezetünkre is igényesek vagyunk. Várunk mindenkit könnyű parkolással irodánkba.

Kapcsolat