vászonkép

Tuti Valentin napi ajándékötletek: egyedi vászonkép készítés

A Valentin nap közeledtével a legtöbb pár szembesül a tökéletes ajándék problémakörével, amely valóban kifejezné szerelmét és gondoskodását. Habár a boltok polcai ilyenkor tele vannak jobbnál-jobb dolgokkal, mégis nehéz ráakadni arra az egyre, amely valóban kifejezné érzéseinket. A személyes ajándékok, például az egyedi vászonkép készítés ötlete azonban segítenek kihúzni a csávából – és nem csak Valentin napon!

Az ajándékok útvesztőjében: akárcsak a tűt a szénakazalban

Általában alig telik úgy egy év, hogy ne ünnepelnénk legalább ötször, hatszor valamit. Ott van például a névnap, születésnap, karácsony, nőnap, a szerelmesek esetében pedig hatványozódik a „buli” hiszen a Valentin napnak, a közös évfordulónak, de akár még a házassági évfordulónak is illik megadni a módját. És hát, ha lányos zavarunkban nem akarunk valami sablonos kacatot leemelni a boltok polcairól, akkor ildomos leporolni a fantáziánkat. Ebben segít az egyedi vászonkép készítés ötlete is!

Mi az a vászonkép?

Míg korábban csupán a hagyományos fénykép-előhívási technológiák (pl. fotópapírra nyomtatás) kínáltak lehetőséget a fényképeink megjelenítésére, manapság egyre divatosabbá váltak a modern és stílusos alternatívák. Az egyik ilyen forradalmi megoldás az egyedi vászonkép készítés, amely rövid idő alatt lopta be magát az emberek szívébe. Egyszerűen fogalmazva: a digitális formában meglévő fényképek egy rugalmas pamutvászonra kerülnek nyomtatásra, majd egy láthatatlan keretre, az úgynevezett vakrámára feszítik ki azokat. Az eredmény egy lenyűgöző, színpompás, 3D hatású falidekor, telis-tele emlékekkel. A megjelenés tekintetében szinte bármilyen típusú fényképet használhatunk, így fantasztikusan széles a választék a témák terén. Legyen szó családi pillanatokról, utazásokról, házasságról vagy akár csöppségünk születésének emlékéről, a vászonképeken bármit megjeleníthetünk: bátran szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, és egyedi, szívhez szóló ajándékkal lephetjük meg a másikat.

Egyedi vászonkép készítés a minőség jegyében

A Vászonkép Webáruház kiemelkedő minőségű, 300 DPi felbontású HP nyomtatóival és precíz technológiájával garantálja, hogy a faliképek megjelenésben és minőségben is kivételesen jól szuperáljanak! A választási lehetőségek szinte végtelenek, hiszen legalább 140 különböző méret közül válogathatunk, beleértve az aprólékos részletekre összpontosító vagy akár gigantikus méretű többrészes vászonképeket is. Az egész folyamat rendkívül egyszerű: mindössze néhány kattintással leadhatod rendelésedet a weboldalukon, és az elkészült remekművet máris az ajtódig szállítják! Ha tetszik az egyedi vászonkép készítés ötlete, ne habozz, add le időben a rendelésed!